Linneajosefine

Tant Agda talar ut

Publicerad 2013-10-31 21:43:59 i Linneajosefine,

Sitter i sängen med en kopp te och tittar på hela sverige bakar. Har sjukt ont i ryggen och känner mig mer som Agda, 87 än Josefine, 19. Haft en fullt upp-dag på jobbet idag, en bra jobbdag ändå. Imorgon är det fredag, roligaste dagen att jobba så ska ladda uppför det med sömn, om ryggen tillåter. Nuförtiden somnar jag alltid till Geordie Shore så när jag vaknar tänker jag med norr-brittisk dialekt. Sickiwickitwicki. 
 
Har nya byxor hihi, favoriter redan.
 

Morning walk

Publicerad 2013-10-31 08:15:00 i Linneajosefine,

Igår hade jag svårt att somna för min rygg gjorde så himla ont. Hur jag än låg så värkte den så det blev att jag vred och vände på mig innan jag tillslut somnade. Fick dock bara sova en timme innan jag blev väckt av ett telefonsamtal. Lyckades somna igen och när jag vaknade imorse hade jag fortfarande ont så pallade inte ligga kvar i sängen så det fick bli en morgonpromenad. Det var längesen nu, faktiskt mysigt i blåsten. Vid 10 blir det jobb så jag har ju gott om tid på mig haha. Ha en bra torsdag!

Om

Min profilbild

Linnea Josefine

Liten tjej med stora drömmar. Tycker och tänker för mycket men kan aldrig riktigt bestämma sig. Lever livet i London, UK.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela