Linneajosefine

Westfied, tonsillitis, Mayfair & Takeaways

Publicerad 2015-02-23 00:25:00 i Linneajosefine,

Så har ännu en helg passerat. I fredags var jag och Alfie på Westfield, drömshoppade lite och åt lunch på yo sushi. Kvällen fick bli myskväll för min kände mig rätt kass med feber och halsont. I lördags tog jag tåget till Wembley och mötte upp Rebecca för att hänga på IKEA. Vi åt köttbullar och köpte svenskt godis. 
 
På kvällen åkte jag hem till Emma i Highbury för att förfesta innan vi skulle till Maddox. Vi beställde pizza som tog forever att dyka upp. Hann ringa Pizza Hut och fråga efter den två gånger innan det äntligen plingade på dörren. Jag, Nellie och Rebecca slängde i oss pizzan, hoppade i klackarna och sprang ut till taxin som väntade på oss. Classy. Resten av natten spenderades alltså på Maddox med drinkar och dans. Helt okej. Tog nattbussen hem och delade säng med Rollo. 
 
Idag har jag inte gjort mycket. Tog en lång promenad med Rollo i Hampstead Heath och gick sen hem till Rebecca. Beställde take away och låg i hennes säng bara. Perfekt slö söndag. Känner mig fortfarande inte frisk så ska sova nu. Hoppas verkligen att halsontet är borta tills imorgon. 

Om

Min profilbild

Linnea Josefine

Liten tjej med stora drömmar. Tycker och tänker för mycket men kan aldrig riktigt bestämma sig. Lever livet i London, UK.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela