Linneajosefine

V Festival - Day 1

Publicerad 2016-08-26 14:52:01 i Linneajosefine,

Lördag morgon. Väckarklockan ringde klockan sju. Hoppade upp ur sängen efter alldeles för lite sömn. Men är en taggad så är en. Tog 09.30-tåget till Waterloo och mötte upp Michelle. VI fortsatte resan mot Chelmsford, Essex. Vi kom fram tillslut och hamnade i en evighetskö till shuttlebussen mot festivalområdet. Med prosecco i plastflaska gick det rätt bra ändå. 
 
Vädret varierade mellan varmt, soligt, kallt, blåsigt, mulet och regningt. En helt vanlig sommardag i England med andra ord. Vi och många andra hade gummistövlar för att vara på den säkra sidan. Vi började med att se Mike Posner's sista låt, gissa vilken? I took a pill in Ibiza såklart. Sen var det dags för Zara Larsson, som var grym! Sen gick vi vidare till den största scenen för att se Bastille, följt av SIA och sist Justin Bieber. Såg dock bara två låtar av Justin. Var inte särskilt bra. Han mimade. Och hans fans var för jobbiga. Slut på dag ett. Här kommer bilder:
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linnea Josefine

Liten tjej med stora drömmar. Tycker och tänker för mycket men kan aldrig riktigt bestämma sig. Lever livet i London, UK.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela