Linneajosefine

.

Publicerad 2010-10-09 22:18:00 i Linneajosefine,

IBLAND VILL JAG BARA IFRÅN DENNA DUMMA STADEN

Jag vill springa från allt

JAG VILL INTE VARA MED LÄNGRE

Jag vill strunta i allt

OCH ALLA

Jag vill hata
MEN MEST AV ALLT VILL JAG ATT DU SKA HÅLLA OM MIG SÅ ATT JAG KAN GRÅTA MOT DITT BRÖST

 

2010-10-07

Publicerad 2010-10-07 16:52:00 i Linneajosefine,

Kul att man i alla fall har en handfull besökare kvar trots att man inte bloggat på ett tag!

 

Kort update: Har klippt mej (bara topparna), köpt massa kläder fast jag kanske inte borde(!), pluggat, struntat i att plugga, haft jäkligt kul, använt upp mina pengar på chailatte och kaffe, fått studiebidraget, skolkat, planerat en resa (som kanske kommer ske) och allmänt bara levt la vida loca.
Ja och mycket mer förstås, men skulle jag skriva allt skulle det bli en bok lika stor som bibeln och det hade kanske varit lite tråkigt för er att läsa? Eller? Jag skulle i alla fall kunna läsa det med nöje!

Tragic

Publicerad 2010-10-03 20:59:00 i Linneajosefine,

Söndag kväll och Josse är trött efter en hektisk helg. Fredagskvällen var kul med kul folk förutom att jag och Linn höll på att bli påkörda av en idoit som tryckte för hårt på gaspedalen. Man tror att man ska vara säker på parkeringen utanför ica i en jäkla förort. Men tydligen inte. Ingen bra kombination om man har höga klackar också. Den här gången gick det ju faktiskt bra, men jag vill inte tänka på vad som skulle kunna hänt. 

Lördagmorgon åkte vi på läger med minorer och juniorer, och det gick väldigt bra. Fast de har ju sååå mycket energi alla små barn. Man hinner inte med i deras tempo. Men söta är dem. Jag kom hem vid ett idag och så försökte familjen spel monopol men det gick som vanligt inte så bra eftersom alla är så dåliga förlorare. 
Idag har jag för en gångs skull gjort tyskaläxan, känner mig riktigt duktig faktiskt. Kvällen har jag spenderat med Catta. Och nu ska Andrea den snea snart ringa mig.

 

Alltså fyyyyyfan vad tråkigt inlägg, jag fattar inte hur jag har kunnat sitta här och skriva. Inget av de är intressant egentligen. 

SnArT sKa JaG kOlLa GoSsIp GiRl!

Om

Min profilbild

Linnea Josefine

Liten tjej med stora drömmar. Tycker och tänker för mycket men kan aldrig riktigt bestämma sig. Lever livet i London, UK.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela