Linneajosefine

Look right

Publicerad 2016-01-22 01:10:35 i Linneajosefine,

Alltså vädret har varit så lovely de senaste dagarna. Varje gång jag har lämnat kontoret har jag mötts av en bländande sol. 
Ehm, tyckte det var längesen jag tog en selfie så fick för mig att göra det men inser nu att jag har världens skevaste hand. No more selfies för mig.
 
Högst upp på listan över alla bra saker som hänt idag hamnar det faktum att nu är det helg för mig! Dessutom sista helgen innan vi flyttar in i vår nya lägenhet!!! Jag är så taggad på detta, är just nu så trött på att leva ur en resväska som dessutom är en enda röra av kläder, smutstvätt och böcker. Solen har också varit mycket uppskattad idag, är helt övertygad om att jag lidit av D-vitaminbrist hela hösten. Så tänker skylla saknad av sol på min deppiga höst. Solen får se till att stanna, annars flyr jag utomlands.
 
Störiga saker som hänt idag då:
- Glömde min favorit turtleneckgosetröja på kontoret.
- Skulle köpa linser men min optiker hade inte dem i lager så blir tvungen att vänta på dem.
- Har en massa jobb med mig hem från kontoret som måste göras eftersom vi flyttar på måndag och jag inte hinner in till kontoret då.
- Fick en maska i mina nya strumpbxor.
 
Nu kissar jag seriöst på mig så måste avsluta här. Pussssssss.
 

No more plugg

Publicerad 2016-01-20 19:56:53 i Linneajosefine,

Hej bloggis.
Tro det eller ej men jag är nu klar med min kurs. Om jag blir godkänd på den sista hemtentan då, hursomhelt så kan jag ändå inte göra något förän jag fått reda på resultatet. Detta känns underbart och konstigt på samma gång. Under hela hösten har jag längtat efter tid till att göra ingenting, men nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Att göra ingenting är så överskattat och jag är så uttråkad haha. Behöver ett nytt projekt nu. 
 
Har bott runt på lite olika ställen i London sen jag kom tillbaka efter julen. Mitt kontrakt för rummet i äckellägenheten i West Kensington gick ut 31 December och det ville jag ju verkligen inte förlänga hehe. Först bodde jag i Emmys rum i West Hampstead, helgen har spenderats hos Matilda i Kentish Town och nu befinner jag mig hos Alfie i Kingston. På måndag flyttar vi äntligen in i lägenheten. 
 
Nä nu ska jag fortsätta göra ingenting och vara en allmänt jobbig flickvän och tvinga Alfie att lära sig svenska.
 
Puss puss
 

Vem är jag ens

Publicerad 2016-01-07 22:44:35 i Linneajosefine,

Just nu vill jag bara ta en burk med sprayfärg och skriva VEM ÄR JAG ENS? över hela väggen.
Alltså att heltidsstudier i kombination med heltidsjobb inte är att rekomendera har säkerligen redan framkommit på denna blogg, men att spara två hemtentor (dvs, hälften av kursen) till sista veckan innan deadline är så mycket sämre. Heja mig, jag är sämst. Men eftersom att jag är en envis jävel (och ledig från jobbet tills måndag) så kommer jag klara detta. Då ska jag ställa mig på utsiktsplatsen vid Primrose Hill och skrika JAG ÄR BÄST så att hela London hör mig. Längtar så tills denna stund. Just nu känns det dock ganska mörkt. Behöver lite pepp. Eller sömn i 100 år.  Behöver 5500 tecken för att bli klar med hemtenta 1. Den som ger mig 5500 rätt kombinerande tecken får följa med mig till Primrose Hill när detta är avslutat. PuSs.
 

Om

Min profilbild

Linnea Josefine

Liten tjej med stora drömmar. Tycker och tänker för mycket men kan aldrig riktigt bestämma sig. Lever livet i London, UK.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela