Linneajosefine

Hallo, ich bin Josefine!

Publicerad 2011-08-31 22:53:32 i Linneajosefine,

Äntligen fick vi "burgers"! Vår värdmamma har pratat om att göra "burgers" i några dagar nu men hon har alltid ändrat sig eller glömt bort det. Jag och Anna kom nyss hem efter en trevlig powerwalk till Tesco där jag köpte lunch för de kommande dagarna. Nu sitter vi i köket, pluggar och dricker världens äckligaste snabbkaffe! Det är är sorgligt faktiskt! Smakar råttgift. Hällde i hälften mjölk nu med 6% fetthalt. Det blev kallt men går att dricka i alla fall. Det första jag gör när jag kommer till Sverige om 4 månader är att dricka ett stort glas mjölk och lägga mig ner på golvet och lovprisa kaffebryggaren! Men tills dess så överlever jag. Nackdelarna är färre än fördelarna när det gäller min vistelse här so I won't complain anymore! Gillar brittlandet även om de har K-O-N-S-T-I-G-A matvanor. Nu ska jag skriva klart mitt tyskabrev.


Mitt kaffe, bläääää!

Hehehe min mattebok och jag, true love!
Snälla bråka inte med mig i höst! I beg you....

Är fräsch_tjej_94 som ni ser men jag bryr mig inte, höhöhöhöhö! Livet är bra ändå.
Förresten första stjärnklara natten här sen vi kom hit. Inga moln på himlen and the airplanes sound M to the UCH!

Adventures in Richmond!

Publicerad 2011-08-31 19:15:47 i Linneajosefine,

Internetuppkopplingen suger, har fulla "pluppar" men det fungerar ändå inte, what's up with that liksom? Just nu när jag verkligen behöver internet också, till skolarbeten! Nu för stunden verkar det dock fungera. Jag ska göra klart plugget och sen gå ut för jag behöver verkligen frisk luft och motion. Hejdå bloggen och hejdå facebook, idag ska ni inte få hålla mig distraherad!
Förresten så verkar det gå någon slags sjukdomsepedemi på skolan, touch wood att jag inte blir smittad. Det räcker liksom att jag och min förkylning fortfarande hänger ihop.

Lilla jag idag!

What happend in the telephone box? Nata goes surprised!

Mongos♥

Now, back to studying!

In school!

Publicerad 2011-08-31 15:41:09 i Linneajosefine,

Hello! Sitter i skolan och har varldens langsta hala. Fy vad irriterande att inte ha a,a eller o! Trying in English instead! I started 8.45 today, overslept because I couldn't sleep very well yesterday, the party you know. They sang all the night long (almost). However, we managed to get to school in time! We had IELTS and math and now we're still waiting for the P.E. Only half an hour to go! Nej gud vad tontigt det kandes att skriva pa engelska. Stick to the swedish! Nej men har ganska trakigt, har haft hala i over fyra timmar, inte OK!!!
Ska nu aterga till pluggandet (bloooo har inte ens borjat annu!)...

Me and Anna!

Freja, Nata, Me and Lollo!

Slutar fem idag sa hors nar jag ar hemma med bilder fran idag!

Om

Min profilbild

Linnea Josefine

Liten tjej med stora drömmar. Tycker och tänker för mycket men kan aldrig riktigt bestämma sig. Lever livet i London, UK.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela