Linneajosefine

Let's do this!

Publicerad 2012-08-31 19:22:46 i Linneajosefine,

Underbara fredag! Började med lite farmakologi (nördsnack yeah, betyder läkemedelskunskap ni som inte går NV) och fortsatte sedan till gymet. Blev sammanlagt 10 km löpning och lite styrka, så härligt. Älskar som sagt att springa. Sen blev det skola igen, historia och kemi. Stannde kvar i skolan tills de skulle stänga och skrev klart källförteckningen till min utredning och nu är jag helt klar, så skönt. Ikväll blir det utgång med några utav de finaste tjejerna, himla bra det alltså. Ha en fin fredag och just det, kul att så många kikat in här idag! 

If it's important to you, you will find a way, if not you'll find an excuse

Publicerad 2012-08-30 23:50:00 i Linneajosefine,

 
 
 
 
 
 
 
 
Godnatt fina ni! Det är supersent och mina ögon håller på att fall ihop. Imorgon börjar skolan vid åtta med biologi/kemi breddning (nördvarning, I know) och sen har jag tyvärr en fyra timmar lång håltimme. Men det är bara att göra det bästa av det, så tänkte dra och träna. Hann inte till gymet idag då jag började jobba direkt efter skolan, men en vilodag kanske inte skadar. Men imorgon ska jag på det igen, redan taggad! Glöm inte att våga tro på era drömmar, det är enda chansen att de går i uppfyllelse. Säger visdomstanten här hehehe. Nej nu måste jag sova, puss.

If you can dream it you can be it

Publicerad 2012-08-30 08:51:45 i Linneajosefine,

Godmorgon alla fina. Jag vaknade som vanligt vid halv sju, gör alltid det på vardagar och jag kan aldrig somna om. Knasiga sömnrutiner har jag. Tänkte att jag kan väl få ut så mycket som möjligt av livet och gick därför ut och sprang i den skönaste luft jag någonsin andats. Innan det började regna då alltså. En dusch och så kaffe på det = den perfekta morgonen. Igår blev jag nästan helt färdig med min utredning i svenska B så känslan när jag kunde gå och träna utan skolångest var på topp! I år ska jag försöka hålla min skolångest låg, inte låta den äta upp mig. Det handlar ju faktiskt bara om att göra det man ska och få det gjort. Lätt som en plätt =)
Idag väntar skola och sen jobb efter det. Hoppas himlen ändrar färg under dagen. Pusspusspuss. 
önskarjagsattpåenrödbusspåvägtillskolanochpromeneradeuppförettsoligtrichmondhill
 

Om

Min profilbild

Linnea Josefine

Liten tjej med stora drömmar. Tycker och tänker för mycket men kan aldrig riktigt bestämma sig. Lever livet i London, UK.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela