Linneajosefine

Peace & Love

Publicerad 2012-06-24 19:40:49 i Linneajosefine,

Nu är jag färdigjobbad och färdigpackad och tåget går till Borlänge om cirka en timme! Detta kommer bli fett och jag ich Catalinisen kommer vara de ballaste funktionärerna! Vi hörs när vi hörs! PUSS

And if I had to do it all again

Publicerad 2012-06-24 00:47:48 i Linneajosefine,

Trots att jag trivs så bra här med min underbara familj, de finaste vännerna, de bästa jobbet, bra skola och vacker natur, så kommer de ögonblicken tillbaka, då jag längtar tillbaka till mitt London. Det känns som om jag går sönder inombords. Det jag saknar mest är inte de överbefolkade turistattraktionerna eller de vackra byggnaderna. Det jag saknar är allt det där andra, som att stå alldeles för länge i regnet och vänta på en röd, fullsmockad och skruttig buss eller att promenera till Whitton High Street sent på kvällen för att köpa lunch till morgondagen på Tesco. Eller alla promenader i Hounslow och håltimmar i Richmond. Allt jag minns och har glömt. Det låter som ingenting alls men för mig är det allt. Jag vet att jag förskönar det så, att jag bara ser det bra för visst var det jobbigt ibland. Som när man kände sig som en främling i sitt hem, att man hade pluggångest precis hela tiden, alla bråk vi hade och då man kände sig ensammast i världen eftersom man inte hade så många andra att vända sig till. Men det var ju det som gjorde min drömvärld till verklighet, min vardag. Och jag älskade de ändå. 
De här små ögonblicken slår till ibland, det hugger i hjärtat, när man ser en bild eller lyssnar på en viss låt. Som nu. 
 

So tell me why we're talking when we dance so good

Publicerad 2012-06-23 12:57:42 i Linneajosefine,

Godmorgon kära bloggis, detta är vad jag hittat på de senaste dagarna!
Cykeltur vid havet, insåg att jag älskar Halmstad under sommaren. 
firade finaste andrea som fyllde 18, wihoo! 
Riktigt lyckat midsommarfirande!
 
Sjöng och dansade och det gjorde inget att det regnade. Jag hade världens finaste krans som min mamma gjort och den höll sig på huvudet hela kvällen och natten! Var dock allergisk mot den men men, det är bara midsommar en gång om året. Så jag gillar min krans i alla fall, slogs till och med för den någon gång under natten. WEIRDO. 
Min röst gick sönder och nu bygger jag upp den genom att dricka min tredje kopp te, jag börjar jobba om två timmar och önskar så att min röst vill börja fungera igen, annars blir det tufft. Ha en fin midsommardag, nu måste jag förflytta mig från soffan och Top Model England. Det ska packas inför P&L och städas en massor. PUSS♥

Om

Min profilbild

Linnea Josefine

Liten tjej med stora drömmar. Tycker och tänker för mycket men kan aldrig riktigt bestämma sig. Lever livet i London, UK.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela