Linneajosefine

Sovmorgon

Publicerad 2013-12-29 10:32:43 i Linneajosefine,

Catta och jag igår.

Igår morse, när jag låg i sängen och tyckte synd om mig själv för att jag var tvungen o gå upp så tidigt, ringde telefonen. Coopan ville jag skulle komma tidigare vilket innebar att jag hade en halvtimme på mig att komma dit. Vet inte hur, men jag hann! Sjukt! Jobbade alltså 08.30 till 18 och sen blev det chillmys med N&C. Idag jobbar jag 14-21.15, skönt med sovmorgon men nu ska jag upp!


Sequin

Publicerad 2013-12-28 01:12:22 i Linneajosefine,

Godafton små apor :)
Känns sjukt att det var fredag idag, det är ju helg hela tiden!? Jobbade 10-16 idag, chillpass, sen körde jag in till stan i ruskvädret med bara en lins i ena ögat. Varför detta då? Jo för i onsdags tyckte jag det var jäkligt smart att slänga ut min ena lins på golvet på tre hjärtan när ögat började rinna. Insåg lite försent att jag bara haft dem i två veckor och att det var mitt sista par, så kan det gå. Köpte i alla fall nya idag så nu ser jag igen och lovar att jag aldrig mer ska köra med en lins, riktigt busigt av mig. Senare under kvällen blev det mat och bio med nata och Johan. Fick äntligen se catching fire och den var bra faktiskt! Nu MÅSTE jag verkligen sova för imorgon jobbar jag 09.30 till 18 så behöver sömn. Nattinatt.

Om

Min profilbild

Linnea Josefine

Liten tjej med stora drömmar. Tycker och tänker för mycket men kan aldrig riktigt bestämma sig. Lever livet i London, UK.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela