Linneajosefine

2013-07-31

Publicerad 2013-07-31 10:53:00 i Linneajosefine,

Fick ännu en migränattack igår samtidigt som åskan kom. Jag HATAR åska, är totalt livrädd så jag la mig under täcket och somnade (så intressant, jag dör typ). Idag är huvudvärken nästan borta och jag är ledig (känns konstigt jobbat varje dag de senaste två veckorna). Ska ta tag i utrensningen av mitt rum. Shit, pallar inte ska typ slänga allt. Eller kanske sälja?
 

Migrän

Publicerad 2013-07-30 19:07:42 i Linneajosefine,

Har nyss vaknat upp efter en hemsk migränattack som började idag på jobbet. Så sjukt äckligt, måste varit väldigt frånvarande på jobbet, förvånad över att jag klarade av hela passet. Det kändes som att huvudet skulle sprängas, som om någon tryckte ihop det med en väldig kraft samtidigt som denna någon körde runt med en elvisp i min mage, tack och lov så spydde jag inte. Direkt när jag slutat var jag tvungen att ta två panodil och proppade i mig en banan (bokstavligt proppade kunde varken tugga eller svälja för munnen var för full, måste sett kul ut) och väntade ett tag tills jag kände mig okej att köra hem. Inte det bästa att köra bil när man knappt ser någonting kanske. Däckade i sängen och vaknar nu två timmar senare och känner att det värsta är borta, skönt det i alla fall. Är bara något vimsig och yrvaken fortfarande haha. 
 

2013-07-28

Publicerad 2013-07-28 08:48:05 i Linneajosefine,

Riktigt dåligt väder= riktigt mycket folk på coopan! Så kändes det igår och tiden gick så fort för man var igång hela tiden, då är det verkligen roligt att jobba. Blev svettig och idag har jag träningsvärk i armarna (klen). Får hoppas att dagens jobbpass blir lika roligt. Det känns som att hela sommaren har runnit iväg innan den ens börjat och jag har nog inte riktigt fattat att jag inte ska tillbaks till skolan om en månad. Så knäppt. Det känns som om mars-april var igår, då allt började ändras till det bättre. Nu vet jag inte riktigt var jag är, men det är nog aldrig meningen att jag ska veta.
 

Om

Min profilbild

Linnea Josefine

Liten tjej med stora drömmar. Tycker och tänker för mycket men kan aldrig riktigt bestämma sig. Lever livet i London, UK.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela