Linneajosefine

Dear sweet nothing

Publicerad 2012-11-30 01:07:40 i Linneajosefine,

Kan inte sova och redan fredag. Har så mycket i skolan just nu att jag bara vill gräva ner mig under täcket och sova tills jullovet börjar. Historiaprov imorgon, vilket känns ungefär som ett skämt, så svårt är det och en engelskaanalys som ska vara klar, har knappt börjat. Men ska inte klaga, för har haft bäst dagar i London så får ju faktiskt skylla mig själv. Snart är det helg, då väntar jobb hela lördagen och hela söndagen. Plus en massa plugg inför nästa vecka som bjuder på två prov och två inlämningar. Snart jullov, håll ut Josefine! Nej nu har jag varit vaken så länge att jag börjar bli hungrig. Och mina händer luktar clementine. Defo should be asleep by now. Godnatt då!
Snodde denna bild av Camilla

London, Tuesday

Publicerad 2012-11-30 00:55:54 i Linneajosefine,

Min sista dag i London började med packning och Camden Market. Regnet öste ner, såklart. 
Sen var det dags att säga hejdå och ta tunnelbanan till Heathrow, då åker man ju självklart förbi Hounslow East.
På Heathrow! Var chockad att allt gick så bra, inga köer vid incheckningen och inga konstigheter vid security kontrollen. Flyget var i tid och jag satt längst bak med 3 säten helt för mig själv. Landade tidigare än beräknat, fick mitt bagage och hann med det tidiga tåget. Dvs den perfekta flighten! Fly SAS säger jag bara.
Mysläsning på tåget hem och väl hemma ville jag bara krypa i sängen och somna!
Hade en underbar resa och vill tacka Camilla och hennes värdfamilj för att jag fick bo där och Noah and the Whale för att de är bäst och Camilla en gång till för att vi upplevde det tillsammans ännu en gång. Nu blev det blajigt och rörigt här. Men anyway, bye bye London,  hope to see you soon. Och val_940403, vi ses snart igen!   

London, Monday

Publicerad 2012-11-30 00:45:13 i Linneajosefine,

Måndagen började med ett besök på det "nya" Primark på Oxford Street och sen blev det julstämning på Harrods! 
När Camilla jobbade åkte jag till mina "hemtrakter"! Här är Richmond x2
Ett besök till favoriten Kingston hann jag också med, träffade även på "en gammal bekant" haha. Tog vägen förbi Twickenham King Street påväg tillbaka till stan och fick syn på min gamla buss, tönt, jag vet. Det står faktiskt via Powder Mill Lane på den, ja men fett coolt!
Favoritklubben i Kingston som tyvärr ska stängas på grund av en stabbing incident.
Alltså mums och Waterloo station. Finfinfint. På kvällen åkte vi till Hyde Park och Winter Wonderland men det ösregnade så täntke typ we might as well just go inside så det blev Starbucks vid Picadilly. Helt okej måndag va?

Om

Min profilbild

Linnea Josefine

Liten tjej med stora drömmar. Tycker och tänker för mycket men kan aldrig riktigt bestämma sig. Lever livet i London, UK.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela