Linneajosefine

Clear out and organsing

Publicerad 2016-08-30 00:34:20 i Linneajosefine,

Hej hopp! Jag lever ständigt på gränsen mellan kaos och perfekt organisation. Jag älskar att sortera och organisera mina saker i hopp om att nå någon form av ouppnåelig perfektion. Ändå så tycks jag leva bland ouppackade väskor och klädhögar som täcker golvet. Allt eller inget. Balansen där emellan verkar inte vara något för mig. Mitt sminkbord har varit en enda röra sen vi kom tillbaka från semestern i Sverige. Jag har köpt en massa nytt smink men helt glömt bort (ehm, snarare struntat i) att slänga bort gammalt. Så mitt lilla bord var rätt överfullt och helt omöjligt att hålla i ordning. Menså idag skedde den stora utrensningen. Gammalt åkte i soptunnan och allt som skulle sparas tvättades. Japp tvättades. Jag ägnade en timme åt att tvätta sminkförpackningar. Vem gör ens det? Allt hamnade på rätt plats och jag måste erkänna att det var himla tillfredställande. Imorgon kommer jag äntligen kunna sminka mig utan att spendera alltför lång tid letandes efter rätt borstar. Såhär såg det ut:s

V Festival - Day 1

Publicerad 2016-08-26 14:52:01 i Linneajosefine,

Lördag morgon. Väckarklockan ringde klockan sju. Hoppade upp ur sängen efter alldeles för lite sömn. Men är en taggad så är en. Tog 09.30-tåget till Waterloo och mötte upp Michelle. VI fortsatte resan mot Chelmsford, Essex. Vi kom fram tillslut och hamnade i en evighetskö till shuttlebussen mot festivalområdet. Med prosecco i plastflaska gick det rätt bra ändå. 
 
Vädret varierade mellan varmt, soligt, kallt, blåsigt, mulet och regningt. En helt vanlig sommardag i England med andra ord. Vi och många andra hade gummistövlar för att vara på den säkra sidan. Vi började med att se Mike Posner's sista låt, gissa vilken? I took a pill in Ibiza såklart. Sen var det dags för Zara Larsson, som var grym! Sen gick vi vidare till den största scenen för att se Bastille, följt av SIA och sist Justin Bieber. Såg dock bara två låtar av Justin. Var inte särskilt bra. Han mimade. Och hans fans var för jobbiga. Slut på dag ett. Här kommer bilder:
 
 
 
 
 
 
 

Friday

Publicerad 2016-08-26 14:44:04 i Linneajosefine,

Här sitter jag i trädgården och lyssnar på Håkan. Det är fredag, jag är ledig och solen skiner. Vad mer kan en önska sig? Det är inte ofta jag har lyxen att ha en oplanerad dag som idag. Det är så skönt. Ikväll ska jag möta upp Michelle och ett gäng nya svenska tjejer i Clapham. Det bli kul. Nu tänkte jag skriva klart inlägget om helgen. Jag började faktiskt på det tidigare i veckan men blev avbruten av en gigantisk spindel i sovrummet! Jag har aldrig sett en så stor spindel förr, ja förutom på typ zoo då. Usch. Till och med Alfie blev rädd hehe. Vi har en hel del spindlar men de är oftast små så då brukar Alfie (eller jag, fast inte så ofta hehe) ställa ett glas på den och släppa ut den sen. Men denna spindel var för stor för glaset. Den fick tyvärr åka på ett (dödligt) äventyr genom dammsugaren. RIP spindeln :((((

Om

Min profilbild

Linnea Josefine

Liten tjej med stora drömmar. Tycker och tänker för mycket men kan aldrig riktigt bestämma sig. Lever livet i London, UK.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela