Linneajosefine

You must be somewhere in London, you must be loving your life in the rain

Publicerad 2012-03-30 07:06:08 i Linneajosefine,

På tröttskalan är jag tröttare än tröttast och skulle helst av allt vilja ligga halvdöd kvar i sängen. Men livet funkar inte så, därför måste jag väcka mina trötta muskler (efter HIT igår, gaaaaaah det jobbigaste jag gjort på längelängelänge) för att cykla till skolis där fysiklabb väntar. Kul, kul. Efter skolan väntar jobb och träning men också ett välkommet påsklov. Ett alldeles speciellt påsklov, för lilla jag fyller 18! Dessutom åker vi till vårt älskade London om mindre än en månad! LÄNGTAR. Nej nu måste jag upp, ska äta ägg, mums! Älskar frukost, kan äta hur mycket som helst. Njut av våren finisar!

Time to grow up!

Publicerad 2012-03-29 14:58:40 i Linneajosefine,

Hejsan bloggis! Idag har jag fått post. Rolig post och halvrolig post. Den roliga posten var linser, så nu kan jag se ordentligt igen! Den halvroliga posten var från skatteverket. Deklararationstime! Första gången och jag förstår ingenting, vilket kanske inte är så konstigt. Börjar fundera på om det är så smart att bli vuxen trots allt. Dock så har jag inget val eftersom jag blir myndig om fem dagar. FEM DAGAR! Har längtat som en galning efter den dagen och nu är det bara fem dagar kvar, det känns lite knäppt! Nej, tror jag väntar med vuxenheten tills mina föräldrar kommer och kan visa hur man gör! Nu ska jag gå och tvätta mina händer för de luktar gurka efter gurklabben vi hade på biologin för en liten stund sen. Sen ska jag träna HIT. Är så taggad!!!

Om

Min profilbild

Linnea Josefine

Liten tjej med stora drömmar. Tycker och tänker för mycket men kan aldrig riktigt bestämma sig. Lever livet i London, UK.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela