Linneajosefine

A day with my ghosts

Publicerad 2014-03-31 22:43:27 i Linneajosefine,

De har varit med mig i huvudet hela dagen. De gör mig virrig och stirrig, trött och ledsen. Allt blir cirka hundra gånger jobbigare. Små enkla vardagssaker blir till problem och allt är utom kontroll. Jag är där, men ändå inte närvarande. Efter jobbet sprang jag en mil, det hjälpte för stunden. Så gick till gymet efteråt. Fick komplimanger men kunde inte ta in dem för jag är nog den mest självkritiska person som vandrar på denna jord. Men just för stunden är jag vän med spökena så ser fram emot några timmars god sömn i min gosesäng. Puss. 
Tre dagar kvar som tonåring. 
 
 
 

It all comes down to...

Publicerad 2014-03-30 22:51:54 i Linneajosefine,

Jag lever på övertid i denna stad. Lika mycket som jag älskar den, hatar jag den. Det är dags nu, att fly iväg ett tag eller för alltid. För vart man hamnar i denna värld vet man inte. Eller det gör man kanske, men inte jag. Det ska bli så skönt att slippa gå runt på samma gator varje dag, snubbla på samma trottoarkanter om igen. Ska bara tänka på mitt eget lilla hjärta, rätta mig efter det bara jag vill och jaga mina egna drömmar på riktigt. Och ingen kan säga att jag är för liten, för ung, för dum. Ingen kan få mig att känna mig otillräcklig. Bara jag vet varje dag hur mycket jag kämpar för att räcka till. För det gör jag verkligen. Och räcker inte det så får det va. För jag tänker aldrig mer bli någon annan för att kunna vara mig själv. 
 

Losing sleep

Publicerad 2014-03-19 10:52:54 i Linneajosefine,

Tjohej! Uppdaterar så segt på bloggen så kommer ju inte ha något att se tillbaka till från denna tid. Även om det inte är den roligaste tiden i mitt liv är det tråkigt om den bara försvinner ur mitt liv om 30 år eller så, plus bloggen förlorar sitt syfte om jag inte skriver mer. Hade som sagt en sjuk vecka förra veckan och denna har inte börjat bättre. I måndags jobbade jag eftermiddag och direkt efter jobbet hade vi en matlagningskväll med jobbet, trevligt trevligt. Igår var jag ledig och hade tyvärr halsont och kände mig riktigt hängIg. Dagen spenderades i alla fall med nata, degade tillsammans, promenerade till Willys och handlade och bakade sedan en nyttig blåbärspaj med sockerfri glass som var sjukt äcklig. Smakade typ vatten med inslag av besk kartong, inget att rekommendera alltså. Kollade på about time på kvällen (konstig film) med en paus då vi blev sjukt sugna på korv med bröd och var tvungna att åka till maxi och köpa det vid 22 på kvällen. Gott. Idag fyller min pappa år och jag har namnsdag. Grattis pappa i Stockholm. I present fick han en tatuering, vill också ha det. Sjukt sugen på nummer två men den får vänta för annars kommer min kropp vara täckt av tatueringar inom 10 år. Nu håller jag på att städa min garderob innan det är dags för jobb. Hade velat träna men mår fortfarande kasst så tror inte jag vinner något på att dra till gymet idag. Lite småseg dag idag, måste hem och sova efter jobbet för jobbar morgonpass (typ natt för mig lol) resten av veckan. Men nu, back to the städning puss puss.
 

Om

Min profilbild

Linnea Josefine

Liten tjej med stora drömmar. Tycker och tänker för mycket men kan aldrig riktigt bestämma sig. Lever livet i London, UK.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela