Linneajosefine

Kensington and Chelsea

Publicerad 2014-09-29 20:38:10 i Linneajosefine,

Idag på min lediga tid  åkte jag tvärs genom stan till High Street Ken för att gå till Urban Outfitters med min väska som gått sönder. Trodde verkligen inte de skulle ge mig en ny eller pengarna tillbaka för jag hade inte kvittot kvar men jag hade fel! Riktigt sjyssta var de och gav mig en helt ny väska hihi. Sen mötte jag upp Hilda och tog tuben till Chelsea för en tur på King's Road innan det var dags för mig att börja jobba igen.
 
Ikväll har jag gjort Kidneybönsbiffar som faktiskt blev riktigt goda och snart ska jag möta upp Emmy i Kensal Rise. Bra måndag!
 

Hoxton

Publicerad 2014-09-27 18:36:29 i Linneajosefine,

Så blev det helg i London igen! Igår hängde jag med Hilda på dagen, vi gick omkring i Camden, åt på ett mysigt café på min high street (potentiellt stammisställe) och gick sedan till skolan för att hämta I + kompis. Vi gick och fikade i Camden och sen när vi kom hem gick vi till en resturang för att äta kvällsmat. Lyxliv! Mötte sedan upp Rebecka i Camden och gick till Icewharf för att möta upp två andra tjejer. Kvällen fortsatte sedan på KOKO där det var sjukt bra musik. Kom hem vid 4 och åt en toast. Lyckad kväll!
Koko/Josie på Koko
 
Idag träffade jag Amanda och Rebecka vid Old Street för att gå på ett gratis event som verkade helgrymt. Tyvärr så behövde man dock tickets som vi såklart inte hade så vi gick till Poundland i Hoxton istället. Härlig dag i alla fall trots förkylning osv. Ikväll ska jag hem till Emmy för en välbehövlig chillkväll, skojskoj!
 
mat i en park innan vi vart tvungna att gå pga av höga jobbiga människor/Jag och Rebecka med vår Poundlandshopping
 
 
 
 

Jag kommer inte ens på en bra rubrik.

Publicerad 2014-09-26 01:15:48 i Linneajosefine,

Kan inte sova pga täppt näsa. Cracking wonderful.
 
Har försökt skriva en grej här hur länge som helst nu men jag får inte fram det och raderar orden gång på gång. Jag förstår inte vad som hände med mina fingrar som brukade dansa över tangentbordet eller klottra ord på ett papper tills jag fick kramp i handen. Och det brukade låta så bra. Allt hade en mening. Nu ligger fingrarna mest stilla på tangenterna och jag får aldrig kramp i handen längre. Inget låter bra och inget har en mening. Det känns som att jag inte längre har något att säga fast huvudet är fullt av tankar. Kanske är det för mycket. Kanske är det för nytt. Kanske har jag vuxit upp. Kanske har jag vuxit ifrån min förmåga att utrycka tankar och känslor i ord. Jag vill så gärna hitta den igen. Kanske vill jag det lite för mycket. När man överanstränger sig till det yttersta och ingenting blir bra. Ungefär som när jag skulle baka pepparkakshus förra julen. 
 
Jag har så mycket att säga, så mycket att berätta men ändå är jag helt tom. Det finns så många historier som aldrig blivit skrivna. Som jag inte kan skriva. Kanske har jag bara förändrats för mycket. Jag har förändrats väldigt mycket. Men jag hoppas det går att skymta en del som alltid kommer finnas där. Kanske kan jag inte skriva för att jag är rädd att ingen ska förstå. För det finns så mycket jag själv inte förstår. Och det känns som att jag alltid letar efter ett svar, letar efter något. Jag kommer inte längre nu. Orden tar slut. Kanske är mitt ordförråd för fattigt. Eller så är mitt huvud för komplicerat för varenda ordförråd i hela världen att beskriva. Cheerio.
 

Om

Min profilbild

Linnea Josefine

Liten tjej med stora drömmar. Tycker och tänker för mycket men kan aldrig riktigt bestämma sig. Lever livet i London, UK.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela