Linneajosefine

Evening standard

Publicerad 2012-02-29 22:15:51 i Linneajosefine,

Vill som vanligt vara lite brittisk för det tycker jag är coolt (om ni inte fattat det än, hehe) och då är det tur att man har en pappa som säljer te. Twinings ska det va, enda rätta!!! McVities fullkornsdigestive till det så har vi en evening standard, synd bara att man inte får tag på en riktig evening standard i detta land (tidning) tur att det finns internet dårå!
Nu blir det adjö och godnatt.
PS. Mamma sluta läsa min blogg. TACK.

Kålrot eller swede?

Publicerad 2012-02-29 15:44:40 i Linneajosefine,

Idag är dagen som egentligen inte existerar så tänkte spendera den genom att plugga och träna (om det hinns med). Ja, just nu äter jag och då är det helt normalt att sitta o ta foto på sig själv. hadajada.
Kom och tänka på en sak idag så nu har jag en liten fråga till er! Kålrot heter ju komiskt nog swede på engelska, så därför undrar jag; vad upptäcktes först? Svensken eller kålroten? Har svenskar fått namn efter kålrötter eller har kålroten fått sitt namn efter svensken? Jag ser lite ut som en kålrot idag så själv är jag nog lite inne på teorin att vi svenskar har flera gemensamma drag med kålroten. Jag kan dock va helt fel ute. Vad tror ni?
Snälla svara för det är så pinsamt om ingen gör det, ni vet noll kommentarer på en fråga...så svara nu så blir jag glad!

I'm falling, baby I'm losing.

Publicerad 2012-02-26 23:03:30 i Linneajosefine,

Allting förändras. Allting är annorlunda nu. Den som du en gång byggde trädkojor med och viskade hemligheter med lever sitt liv på en annan planet. Den du en gånglitade på, vill inte ens titta åt ditt håll längre. Någon som gått i din klass i sex år undviker din blick när ni möts på gatan. När man är mitt i livet är det så svårt att förstå att det kommer förändras. Men någonstans, på något sätt byter allt plats och du står där förvirrad och vet inte vad du ska göra. Tills du hittar din plats igen. Jag är förändrad. Men jag har inte hittat min plats än. Jag känner mig instängd. Fångad. Och det finns ingen som kan släppa mig fri. Bara jag själv, men friheten existerar inte här.
Jag är på många sätt mycket lyckligare nu. Jag vet vem jag är. Jag vill veta vad livet kan ge. Jag vill se allt. Jag är lycklig helt enkelt. Ändå så vill jag bara härifrån.

Om

Min profilbild

Linnea Josefine

Liten tjej med stora drömmar. Tycker och tänker för mycket men kan aldrig riktigt bestämma sig. Lever livet i London, UK.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela