Linneajosefine

Just promise me that we'll be alright

Publicerad 2012-09-30 23:22:25 i Linneajosefine,

 

I förmiddags körde jag till skogen och plockade svamp. Hade det allmänt lugnt och fridfullt. Sen bakade jag en äppelpaj innan jag promenerade till jobbet, det är ganska långt dit men jag älskar att promenera på söndagar. Det påminner mig om fina tider, som jag gillar att tänka på men hatar att sakna. Men nu måste jag verkligen sova, annars kommer jag aldrig orka morgondagen. Den är helt fullspäckad, lite för  mycket kanske, men det blir nog bra, om humöret tillåter. Godnattpuss.

Saturday

Publicerad 2012-09-30 13:44:07 i Linneajosefine,

 
yesterday
 
Igår var en toppenlördag som började med träning på morgonen och sen jobb hela dagen. Hann köra lite bil och plugga teori innan det var dags för lite partay, Personalfest skulle det vara, men många som inte kunde, så det blev väl lite blandfest istället. Sen en väldigt knäpp utgång på det, väldigt roligt var det i alla fall. Jag hade tänkt att ta sista bussen hem så jag skulle komma hem i någorlunda tid, så blev det ju inte riktigt hehe. Fick i alla fall skjuts och jag och Natalie hamnade hemma hos mig en snabbis innan hon skulle vidare. Jag fixade finaste presenten som hon skulle ha med sig till sin "efterfest", en glasburk med tomater, vindruvor och jordnötter i. Finurligt. Sen somnade jag gott i min säng efter en lyckad kväll! 

 

Om

Min profilbild

Linnea Josefine

Liten tjej med stora drömmar. Tycker och tänker för mycket men kan aldrig riktigt bestämma sig. Lever livet i London, UK.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela