And our hands they might age and our bodies will change but we'll still be the same as we are

Nu ska denna blogg bli en klagoblogg. Har jobbat 13 timmar/dag denna veckan och det har då inte varit lätt, framför allt pga trots trots trots som har lett till skrik, tårar och raseriutbrott. Jag har dock hållt mig lugn, vilket känns så bra. Det är svårare än du tror att inte låta sig provoceras av en arg tre- snart fyraåring som skriker, slåss, gråter och kallar dig saker som inte särskilt trevliga. Men jag har klarat det och det ska jag försöka vara stolt över. Sammanfattningsvis denna vecka så känner jag att jag har lite mer kött på benen när det gäller båda mina jobb. Däremot när det kommer till plugget så har jag inget kött på benen alls, står och raglar på små fågelben och har rätt grov ångest över hemtentan som ska vara inne på tisdag och att plugget ikväll gick åt helvete. Jag blir så trött och besviken på mig själv. Jag hade tänkt att få en hel del gjort men huvudet ville inte fokusera. Jag är så jävla (ursäkta) trött. Är därför överlycklig för fredag imorgon! En jobbdag kvar och sen helg. Jag måste dock skriva min hemtenta men det ska bli obeskrivligt skönt att slippa gå upp 5.30 på lördag. Tror inte att jag är menad att gå upp så tidigt haha, kommer ihåg maxi-tiden, hade samma ångest varje morgon kl 05.00. Trivs med mitt jobb så har inte ångest över att gå till själva jobbet utan ångesten ligger i att gå upp så-himla-tidigt. Mitt huvud fungerar liksom inte. Nu är det färdigklagat. Ska sova nu och försöka at inte vara så arg på mig själv för att det sket sig med plugget. Är ju bara människa och ingen maskin. 
 
LÄNTGAR SÅ TILLS IMORGON KVÄLL FÖR DÅ ÄR DET HELG OCH JAG FÅR ÄNTLIGEN PUSSA PÅ MIN ALFIE  IGEN :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
 
ps. Vi har stopp i avloppet i vårt badrum så har inte duschat på fem dagar :)))))) När man använder duschen fylls både badkaret och handfatet av brunt vatten. Mys. Stör mig grovt på mina flatmates också pga:
1. De snor mina tallrikar, muggar och bestick HELA TIDEN.
2. Min plats i kylen är typ obefintlig pga at jag egentligen ska använda min egen kyl men som är en FRYS (vill inte ha fryst mjök osv) och den andra tjejen som jag delar kylskåp med har alltid så mycket grejer i kylen, tex en stor jävla brödlimpa. LÄGG AV! Prioriteringar liksom. Man har inte bröd i kylen.
3. Ingenting har hänt i badrumssituationen trots att två av mina flatmates är lediga och hemma ca 75% av sin tid (tråkiga liv de måste ha?) Hur svårt kan det vara att få hit en rörmockare?
4. Någon använder mitt schampoo, mitt balsam och min tvål. 
5. De är alltid uppe så himla sent, min ena flatmate lagar liksom mat nu? Klockan är 23.00? what's the problem? Hon kommer hem vid 7-8 liksom?
6. En tjej tycker det är en bra idé att duscha i över 40 minuter på morgonen. Jag tycker det är en mycket dålig idé. (Har dock inte detta problem nu när duschen inte funkar eller när jag börjar 6.30) 
Alltså listan kan göras lång. Längtar så efter en egen lägenhet eller andra flatmates. Dessutom så har vi ingen dammsugare i lägenheten. Vem kan leva utan dammsugare? Alltså jag SOPAR mitt golv och våttorkar det två gånger i veckan (om jag hinner). Tänker inte föreslå att lägga ihop till en dammsugare heller för jag vet att jag kommer flytta när mitt kontrakt går ut. 
 
 
Linneajosefine | | Kommentera |

10 Downing Street

Hello bloggis. Idag har varit en ganska spännande dag. Jobbet bestod av att åka taxi från kontor till fancy hotell 1 för att checka ut viktig person vidare till fancy hotell 2 och checka in viktig person och sen tillbaka till kontoret. Alltså tänkte när jag satt fast i traffic congestion precis utanför 10 Downing Street i typiskt Londonregn att jag borde egentligen skratta mig lycklig! Jag bor i mina drömmars stad med en väldigt bra jobbsituation och har världens bästa kille i mitt liv. Jag är så tacksam över detta och undrar vad jag gjort för att förtjäna detta men saken är den att jag har ju faktiskt jobbat för detta. Jag har själv tagit mig dit jag är i dag och visst att jag haft flyt med vissa grejer men samtidigt har jag också fått kämpa genom motgångar. Mitt löfte till mig själv är att vara stolt över mig själv. Det är dock svårt. Jag är en person som aldrig nöjer mig, jag vill alltid ha lite mer och vara lite bättre. Det är på gott och ont dock. Det gör mig driven och produktiv men det kan också göra mig otroligt stressad och ge så mycket ångest. Det handlar nog om en balans, att alltid sträva framåt och samtidigt vara stolt över sina prestationer. Detta är något jag måste jobba med!
 
Efter jobbet tog jag till bussen till vanliga pluggcaféet i Fulham som för övrigt ligger precis vid Stamford Bridge. Så på vägen hem fick jag, min tunga väska och sainsburyspåsarna kriga oss hem i regnet bland en massa skrikande chelseafans. Kom hem och slängde ihop en laxpasta, alltså var så hungrig så bokstavligt talat slängde ihop den. Det var KAOS i köket efteråt. Men gott blev det. Eller tror det var gott i alla fall. Hann liksom inte tänka pga vrålhungrig och kastade i mig maten. Det var inte bara i köket det var kaos, det värsta kaoset befann sig i mitt huvud av orsaken pedagogik A. Idag har jag i alla fall lyckats skriva klart den första delen av min hemtenta, dock har jag ingen aning om det jag skrivit är bra eller inte. Det är verkligen jättesvårt, har ju inte pluggat på universitetsnivå innan så har inget att jämföra med. På ett sätt känns det skönt att jag har gjort klart del 1 i alla fall för jag har verkligen gjort mitt bästa och nu får vi se hur långt det räcker. Jag ska kämpa emot min prestationsångest nu för den gör bara allt hundra gånger svårare. Istället ska jag se denna första hemtenta som en lärdom och går det inte hela vägen denna gången så kommer det fler chanser. 
 
Så mycket babbel det blev här nu, det var inte meningen! Nu ska jag sova, puss på näsan hihi. 
Linneajosefine | | Kommentera |

Ready for you

Morning. Dricker kaffe i sängen och ska snart göra mig klar för att åka till kontoret. Hur skönt att det redan är onsdag? Jag är dessutom ledig på fredag så snart är det helg. Can't. Wait, Me loves helg.  Idag efter  jobbet MÅSTE jag plugga. Hoppas hoppas jag kan hitta motivationen. 
Linneajosefine | | Kommentera |
Upp