Linneajosefine

Twinings!

Publicerad 2011-11-30 22:03:21 i Linneajosefine,

Halsont=ingen idrott (ingen Charlie, buhuuuu) därför slutade jag idag redan klockan elva! Tunnelbanan tog mig och några andra idrottsskolkare (nee skojar bara) till Temple där mysigaste te-butiken Twinings finns (det enda te som är värt att dricka). På plats fick vi också uppleva den stora strejken mot den sänkta pensionen i form av ett långt demonstrationståg, bevakat av massor av poliser, lovar att jag aldrig förr sett så många poliser på samma ställe! Så lite Oxford street på det, gillar dock inte den gatan särskilt mycket men idag var det ändå okej då man faktiskt kunde gå utan att nudda folk. På det kan vi lägga till det bästa, köpte ett par finfina vantar/handskar som jag dregglat över ett tag. Insåg idag att det faktiskt var värda priset och nu är de mina, ångrar det inte för de är de skönaste vantar jag någonsin haft!
Har sett världen genom glas istället för silikon de senaste dagarna. Healing för ögonen men jobbigt för huvudet då jag inte är van vid styrkan. Nu ska jag lindra halsontet med mitt nyinköpta te och försöka plugga lite tyska innan jag ska bota mitt sjukdomstillstånd med sömn!

And I will pray that those rocks will be there for me

Publicerad 2011-11-30 02:06:46 i Linneajosefine,

Time to be strong. When the world turns against you, you have to fight back. Let go if you want to and hold on if you have to. I still breath because I know that I will be alright. I have my entire future ahead of me and my past is making me stronger than ever before. This is life, live it well. From now on I won't let people walk over me anymore. I will stand up for myself and be strong, treat myself as I treat others. If I told people what I tell myself everyday I would be classed as a very mean person. I wouldn't even dream about treating others as i treat myself and that's not how it supposed to be. So get on up when you're down! My positive attitude is what makes me keep on living when I feel like dying, I won't lose it again. Be strong girl and be happy. You deserve it.
Gotta follow my heart, always ♥

Drowning.

Publicerad 2011-11-29 18:19:28 i Linneajosefine,

Drunknar här borta i ett regnigt London. Dock inte utav vatten, utan av plugg och allt annat som måste göras. Dessutom känner jag mig inte helt frisk då det värker i hals och huvud. Det är först nu jag börjar längta hem; till min familj, till mitt rum, till mina släktingar och vänner. Till min kära fru, min hamster, till alla mina fina finaste vänner. Får trösta mig lite med att jag snart är där igen. Men då kommer ångesten att skiljas från mitt fina London, för det vill jag inte. Nej men åh vad jag tjatar om det här hela tiden, men det är det som rör sig i min hjärna för tillfället.
Nu ska jag ta tag i plugget innan jag drunknar helt.

Om

Min profilbild

Linnea Josefine

Liten tjej med stora drömmar. Tycker och tänker för mycket men kan aldrig riktigt bestämma sig. Lever livet i London, UK.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela